miercuri, 23 martie 2011

Grafica si Design

Cat de importanta este identitatea vizuala a unei firme? La aceasta intrebare cred ca parerile sunt impartite. La noi in tara multi intreprinzatori nu pun accent pe aest lucru.
Hai sa gandim problema altfel. Daca eu ca persoana cunosc astazi pe cineva si la prima vedere fac o impresie proasta, acea persoana nu va dori sa lege o prietenie cu mine. Asa putem gandi si din punctul de vedere al firmelor. Aici problema e si mai mare, deoarece cumparatorii reactioneaza de cele mai multe ori la prima impresie pe care si-o fac zis-a-vis de un produs (serviciu). Grafica si designul sunt foarte importante. De ce sa risti vanzarile si relatiile cu partenerii din aceasta cauza?
De cele mai multe ori este indicata parerea unui specialist in domeniu. Navigand pe net zilele astea am gasit un site cu oferte de grafica si design. Este interesant si (atat cat ma pricep eu) este bine realizat. Au chiar si o oferta tentanta. In cazul in care nu-ti mai place vechiul logo al companiei (oferta este valabila doar pentru cei care a deja asa ceva) iti fac o propunere gratuit. Daca este ok pentru tine si doresti, poti sa-l utilizezi fara sa platesti nici un banut.
Te invit sa vizitezi site-ul si sa-mi spui parerea ta despre el.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu